Treballem sobre pressupost

Per a la tranquil·litat del client, calculem principalment un pressupost tancat del projecte, evitant sorpreses desagradables.

Maquinària Pròpia

+ DE 25 ANYS D'EXPERIÈNCIA

Especialitzats en disseny i creació de jardins a La Cerdanya. Coneixem el terreny i les espècies que millor s'adapten al clima.

Comencem amb la transformació!

El disseny d’un jardí aporta valor a l’habitatge. Demani pressupost GRATUÏT.

Com calculem el pressupost?

Per començar, la prioritat és conèixer els gustos del client i les possibilitats que té el jardí. Vostè pot compartir la idea que té i li assessorarem per aconseguir el jardí que vostè vol, tenint en compte les espècies que poden adaptar-se a el clima de la Cerdanya.  Li proposarem diferents espècies de plantes i arbres perquè pugui triar la decoració del seu jardí. Ens agraden les coses ben fetes, per això sempre utilitzem materials i productes de qualitat.

La total satisfacció dels nostres clients és el nostre principal objectiu. Permeti’ns transformar el seu espai en un jardí únic.

Fases per a la construcció d’un jardí:

Moviments de terra.
Preparació del terreny i anivellament.
Plantació arbres i arbustos.
Instal·lació del reg automàtic.
Creació de parterres, camins decoratius o jardineres.
Disseny de terrasses i espais.
Sembra de la gespa.
Plantació de flors.
Comptem amb la maquinària necessària per realitzar els treballs.

El disseny i instal·lació de sistemes de reg és vital per assegurar-nos la salut i qualitat del seu jardí. Per aconseguir un excel·lent funcionament i una perllongada vida útil del seu sistema de reg subministrem i utilitzem productes de les primeres marques nacionals i internacionals